Gå til hovedindhold

Tech Festival

Virk Data tager til Tech Festival og inviterer dig med til et meet-up d. 7. september 2017 kl. 17.30-20 i København - emnet er data og open source platforme, og hvad det betyder for by, stat og samfund. Kom og mød eksperter fra ind- og udland i en debat om fremtidens 'Data-Nation'

Data-Nation er et meet-up under Københavns nye Tech Festival der løber af stablen d. 5-10. september. Meet-uppet er arrangeret af Erhversstyrelsen, In-Between Economies og Archiland A/S.

Vi sætter eksperter fra ind- og udland stævne til en snak om det data-drevne samfund, og hvad det betyder for byens udvikling, hvordan man arbejder i private og offentlige organisationer og hvordan der kan være nye veje at samarbejde på tværs - og ikke mindst mere direkte med borgerne.

Vores talere er:

  • Aslak Aamot Kjærulff, Diakron
  • Gemma Ginty, Future Cities Catapult
  • Nicolay Boyadjiev, Strelka Institute for Media Architecture and Design
  • Alastair Parvin, Architecture 00 & WikiHouse

Og vores egen Michael Tornøe, Erhvervsstyrelsen.

Tilmeld dig eventet her.

PSSSTT! vi har nogle gratis armbånd til Tech Festival til Virk Datas venner, så skriv til Rikke på rgh snabela archiland.dk hvis du er interesseret i et festival armbånd.

Print Facebook LinkedIn Twitter Mail Facebook LinkedIn Twitter Mail Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.