Gå til hovedindhold

Mit virk >

Redskaber til at gennemføre virksomhedsrettede aktiviteter

Kom godt i gang med at lave virksomhedsrettede aktiviteter om åbne offentlige data. Her finder I en samling af redskaber, som I kan bruge til at udvikle, planlægge og eksekvere jeres aktivitet.

Med disse redskaber får I hjælp til at udvikle, planlægge og gennemføre virksomhedsrettede aktiviteter, så I sikrer, at de får varig virkning. Redskaberne er udviklet til myndigheder, der har udstillet data eller er i gang med at udstille data. 

Redskaberne hjælper jer med at vælge den rette aktivitet til jeres formål, udvikle et koncept og identificere målgrupper samt holde fokus på effekter og skarp kommunikation undervejs i jeres aktivitet.

Overblik over redskaberne

 

Klik for at forstørre - åbner som pdf

Hvad består redskaberne af?

Redskaberne er en samling af materiale, som kan hjælpe jer til at udvikle og planlægge jeres virksomhedsrettede aktiviteter. Hvert redskab indeholder hhv. en introduktion, printbare arbejdsark samt inspiration til arbejdet. 

Her på siden finder I desuden korte videoer fra myndigheder, som har bidraget til at udvikle redskaberne. Videoerne består af korte interviews med medarbejdere, der deler deres erfaringer med at udvikle virksomhedsrettede aktiviteter.

Klik på redskaberne i menuen øverst og se videoerne. 

Download 

Den samlet pakke indeholder:

  • Alle redskaber og vejledninger samlet (pdf)
  • Powerpoint-canvas (pptx)
  • Excel-noteark (xlsx)

Canvas og noteark bruges til at holde styr på udviklingen af jeres aktivitet.

 

Print Facebook LinkedIn Twitter Mail Facebook LinkedIn Twitter Mail Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.