Gå til hovedindhold

Mit virk >

Statistikbanken

Statistikbanken er Danmarks Statistiks database med officiel statistik, som beskriver det danske samfund.

Statistikkerne fra Statikbanken er baseret på historiske data på en lang række emner. Alene på det finansielle område kan fx nævnes statistik om indkomst, forbrug og priser, generel erhvervsstatistik, nationalregnskab, betalings- og kapitalbalance, offentlige finanser samt penge- og kapitalmarkedet.

Sådan kan data bruges:

Hos Spenderlog bruger man forbrugerindekset fra Danmarks Statistik til at kategorisere varer og skabe et sammenligningsgrundlag for forbrugerne baseret på deres unikke personprofil.

”Data fra Statistikbanken har en høj kvalitet og troværdighed. Forbrugerundersøglsen er den eneste, der giver en bred indsigt i danskernes forbrug. De åbne data er afgørende for at komme i gang med løsningen - både i forhold til at skabe personprofiler, men også i forhold til at kunne lave kategoriseringen" - Camilla Kerlauge, Founder og CEO i Spenderlog.

 

Adgang til data:

 

 

Print Facebook LinkedIn Twitter Mail Facebook LinkedIn Twitter Mail Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.